Dra åt h*lvete då...!!

Idag fick vi hem svaret från försäkringskassan. Och det blev avslag om mer assistanstid. De är helt sjukt att alla blir behandlade OLIKA?! 😟 Försöker att inte brusa upp än, eftersom jag kommer överklaga och komplettera mer saker som tillkommit. Får vi inte mer timmar efter vi gett dom all ny information så kommer jag bli GAAAALEN på riktigt 😤 de kan jag lova!!
Drygt bara å hålla på med detta när man är höggravid och kan föda när som helst. 

Dehär är tydligen vilken 2 åring som helst. Och "Föräldraansvar", jovisst.. Men kan DIN två åring hålla upp sitt huvud, sitta, gå, äta, leka, busa, bajsa, prata, klia sig i pannan om det kliar där? Kan den protestera om något är fel och försöka visa vad den vill? Gå på dagis, andas normalt, sova utan medicin och hosta? Bli förkyld utan att bli rent utsagt DÖDSSJUK? Vända sig om för att inte få ont i kroppen?

Allt detta kan INTE willis. Han kan ligga på rygg! Han är slapp som en kokt spagetti. Han har en maskin för att kunna hosta upp sitt slem, slemmet som envist ligger där och kan orsaka en lunginflammation som kan leda till döden. Som med största sannolikhet KOMMER leda till döden. Han är extra infektionskänslig och skulle DÖ om han skulle börja på dagis, pga alla sjukdomar. Han kommer leva i max några år till, om vi har TUR. Han kommer aldrig kunna smaka på något gott, leka, busa eller se en traktor och tycka den var frän. Aldrig öppna ett eget paket eller ramla på sin nya cykel. 

Men detta är ingen big deal enligt dom som sätter dessa "krav" på försäkringskassan. De är tydligen som att ha vilken två åring som helst, (säger inte att de är lätt heller, säkert)..men.. 😏 är väl bara jag.. Men jag kommer aldrig förstå... Vad betalar vi skatt för egentligen? För hjälp när man VERKLIGEN behöver de, får man ju inte? 
Äckliga land med äckliga prioriteringar!!!! 
Nu vart jag arg ändå! 😠