đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€đŸ˜€

KÀnner mig allmÀnt jÀvla matt idag. Setat inne med Wille nu i mer Àn ett dygn, sÄ jÀvla trÄkigt. Ingenting kÀnns roligt lÀngre. Usch! SÄ tÀnkte passa pÄ att gnÀlla lite... SÄ ni som bara stör er och hatar gnÀll, sluta lÀs NU!

MĂ€nniskor.. Vilka jĂ€vlar det Ă€r egentligen! Just nu hatar jag fan nyfikna jĂ€vlar! Som tex folk som inte hör av sig förens det hĂ€nder nĂ„got "intressant" och spĂ€nnande. DĂ„ ska folk minsann undra och veta. Och sĂ„ finns det dom som helt plötsligt bara vill ses och umgĂ„s, egentligen helt utan anledning, varför undrar jag? Är det för att kunna sĂ€ga: aa jag kĂ€nner dom som har ett barn som ska dö, Ă„Ă„ de Ă€r sĂ„ synd om dom. Eller? Fyfan, far Ă„t skogen! Vill inte ha med mĂ€nniskor Ă„ göra som bara ska suga Ă„t sig info. Det Ă€r konstigt.. Precis som min mamma sa en gĂ„ng, att det Ă€r sĂ„ mycket hjĂ€rtan hit Ă„ dit pĂ„ tex Facebook, men vart Ă€r alla i det verkliga livet? 
Jag menar hur mĂ„nga skulle egentligen veta nĂ„got om vĂ„rat liv, om jag inte lagt ut en enda grej pĂ„ sociala medier? VĂ„r familj och typ fyra-fem till kanske, max? 
Jag tĂ€nker lĂ„ta hur jĂ€vla ego jag vill nu, skiter i vad folk tycker faktiskt. Men det Ă€r nu jag nog har insett att bra vĂ€nner finns det inte mĂ„nga av, inte alls nu. Dom lyser med sin frĂ„nvaro och jag tĂ€nker aldrig mer tjata mer. Kom inte sen heller, ber jag er om. 

Vill bara kasta hela min vĂ€rld Ă„t helvete och hoppas att allting bara gĂ„r i miljontals bitar och att allting bara blĂ„ser Ă„t olika hĂ„ll i vinden.