För er som inte visste..

Hej kära ni 🙏🏻

Jag har länge funderat på vad jag egentligen vill med livet och det är nog inte förens nu som jag blivit SJUKT velig av mig. Känns som att jag flyt iväg & försvinner några dagar, på dom dagarna fattar jag massor med dumma beslut och är impulsiv. Såhär har jag aldrig varit förut och de känns som att de blir värre. 
För er som inte visste.. så är jag den sortens människa som är svag, just nu på ALLA fronter. Jag är svag i kroppen, ordagrant, svag i mina känslor och jaa.. hela jag. 
Jag tänker ofta på vad andra tänker om mig, och försöker rätta mig till den person jag pratar med. Om någon är mycket starkare än mig så håller jag bara med den personen. Tror också att mer än 50% ogillar mig, just på grund av att jag är så velig just nu. Och de säger jag inte för att jag tycker synd om mig själv och vill ja uppmärksamhet, utan helt ärligt så tror jag på de. Därför blir jag ännu mer osäker. 
Kollade på outsiders häromdagen, en tjej var med som tyckte hon var ful (vilket hon absolut INTE var), och även om hon kanske var lite mer "extrem" så kunde jag hålla med henne i en del hon sa. Jag vet inte vad jag lider av (skämt å sido) men jag är så "lost" just nu. Gör saker som jag dagen efter ångrar, misstänker folk, känner mig äcklig, blir arg på mig själv för att jag aldrig lyckas med något!  
Skulle behöva gå på nån kurs tror jag, som får hjärnan att välja andra håll. 
Kroppen MÅSTE jag fixa, NUU!!! Och jag SKA fanemig de också, så trött på negativa jag! Det är verkligen dags för en total vändning, för jag måste bli stark! Och jag måste skita i vad folk tycker om mig! En dag vill jag stå för hur jag är och vad jag vill/gör/tycker och känner! Ett liv har man, vill inte ha en virvelvind i huvudet då, vill bli den jag innerst inne är..