löfte 👊

Mitt nyårslöfte var ju att inte dricka läsk tills bebisen kommer. Hittills har jag lyckats, även om det varit jävligt drygt när man tex äter pizza eller hamburgare 😉. Men nu känns de som jag kompenserar läsken med andra onyttigheter. Plus att jag dricker "saft" istället och de är ju nästan lika dåligt som läsk. Så jag vet inte om detta läskförbud blev till något dåligare än vad meningen var.
De är svårt att motstå sockersuget när man är BEROENDE och ännu svårare när man är gravid 🙈! Jag känner att jag verkligen måste försöka göra något mer, typ varannan dag BARA vatten och sötsaker "bara" varannan dag. För just nu är äter jag något varje dag... 😒 
Så jag ger de ett försök. Från och med imorgon blir det varannan dag vatten (the på morgonen åtminstone) och varannan dag, om jag verkligen MÅSTE, får jag äta NÅGOT onyttigt. Ni ser ju! De är riktigt illa och "bara för att man är gravid" borde man inte få unna sig mer, egentligen. Har redan gått upp ca 15 kg och vill inte gå upp ÖVERDRIVET mycke mer.
Önska mig lycka till 😉👏! Och för att de är så lätt att bryta ett sånt här löfte så ska jag tänka ut något bra straff om jag bryter detta 😉.