En röd jävla jul

Ordagrant! Känner mig som en eldslukande DRAKE just nu. Svänger det minsta lilla åt fel håll så exploderar det i mig. Till råga på allt så har jag sovit piss inatt, Willis har rosslat, gick ner och la mig på soffan, då börjat katten att härja omkring! Tänkte att de kanske är lugnt, för Wilda brukar sova till halv tio, tror ni hon gjorde de nu? Nope.

Sen plinga schenker på kl åtta så Limpjäveln lär gorma och sladda ner för trappen. Allt var upplivat. Kände bara : å du underbara, fantastiska morgon! 
Hela dagen har Willis låtit, gnällt, rosslat! Jag har tänkt packa ner honom i någon av kartongerna och ge bort honom i julklapp till någon, hemska hemska tankar! Andra alternativet var att gå upp med honom i sovrummet och gå ner igen, sätta på musik och bara skita i ALLT. Eller bara dra! Och aldrig mer komma tillbaka. 
Nu låter Willis lite bättre, eftersom han seriöst spydde upp ALL mat! Aldrig sett honom spy så mycket.
Ja, ljuvliga mens! Ljuvliga liv! 
Kanske är det nu jag skulle sticka till gymmet och springa av mig all ilska, men tror jag värmer en pizza istället. De är jul imorgon, kommer ändå äta för mycket så varför inte börja redan nu 😏. 



Skit mä allt. Blä!