Skönt och oskönt

Tänk vad livet ändras genom "små" förändringar man gör. I söndags flyttade hästen till sin nya ägare, vilket känns så himla skönt! När nått inte känns rätt så blir det en jobbig knöl inom en, som stressar på som fan. Nu är den borta! 
Ändå kändes det lite jobbigt när hon stod i transporten och kika ut på mig, slickade på min hand en sista gång 😭. Då kände jag att tårarna ville fram. 
Men jag tror det känns EXTRA skönt eftersom jag vet att hon får det så himla bra där hon är nu! Hon kommer få de hon vill och lite till ❤.
Nu kan jag rida och åka till stallet när jag vill och känner att jag har tid! 

I måndags började jag mitt nya liv också 🙄. Något jag aldrig försökt förr, ehm! 
Första träningen på må bättre och de kändes fint efter 👌 ska allt hinna med minst tre dagar i veckan! Så småningom hoppas jag det blir mer och att jag blir mer taggad till de lika viktiga, äta rätt. Men de kommer.. vill börja med att känna mig bekväm på gymmet.

Och så lite gnäll.. (i mina gåtor...)
Jag blir så trött på när man ställer upp och är sjysst mot folk, sen kan man ändå inte räkna med att de blir som bestämt. Ska man behöva bli helt jävla tokig? Eller bryta vår deal helt? Snart kommer jag fan göra de! För jag orkar inte med tröga människor mer! Tar min energi som knappt existerar annars. 

Om jag skulle få önska, så skulle jag önska att människor kunde förstå hur det känns för mig. Jag kan beskriva de som att min ork är som när beninslampan lyser, KONSTANT. Den går fan inte över de strecket. Jag är på riktigt trött jämt. När jag sovit lite, lagom eller mycke, spelar ingen roll. Och när jag tycker någon gör nått "fel" så är de som att skära hål i tanken och all jävla ork rinner ur. Då blir jag arg! Och thats it. En del tycker väl jag är ego som överdriver, men jag skiter i de, de är såhär jag fungerar nu. Ingen kan komma och tycka att jag borde göra si och så, för du VET inte hur hela jag mår, varken de inre eller yttre. Så tyck vad ni vill! Kommer aaaaldrig be någon om ursäkt så länge jag inte varit ELAK mot nån. 

Och med de sagt önskar jag er en bra dag eller... 🙄 dom flesta iallafall 😊👌